TŰZSZELLEM (7749. SZÖRNY)
A tűzszellem nem elementálféle, hanem élőholt. Igazi szellem ő, csak egy kicsit őrült, és nagyon, de nagyon piromániás. Az egyik legveszélyesebb lény, akikkel a magmakamrákban találkozhatsz. Áttetsző, lobogó lángra hajazó szellemalakját igen nehéz fegyverrel eltalálnod, és még ha sikerül is, akkor is kevés kárt tudsz tenni az anyagtalan testben. Kedvenc taktikája, hogy jófajta szellemhez illően már a megjelenésével megdermeszti ellenfelét, aki ebbe akár bele is halhat, de a minimum az, hogy olyan sokk éri, amitől a szervezete olyan tüneteket produkál, mintha évtizedeket öregedett volna. Ha ezután még él a szerencsétlen, akkor tűzvarázslatokkal égeti őt porrá a tűzszellem, miközben agyi energiáiból és hitéből táplálkozik. Az egyetlen pozitívum, hogy mivel egy őrült, nem logikusan gondolkozó lényről van szó, ezért válogatás nélkül szórja rád a tűzmágiákat, ami akár régen rettegett, ma már gyengének számító armageddon varázslatot is jelentheti. Erre azért nem érdemes alapoznod, inkább kerüld el a vele való harcot!


Szint : 222
TP : 565000
Védettség : 900-900-900
Életerő : 60001-66000
Támadás : 850
Sebzés : 5x 20d49+500
5x 20d49+500

Védő varázslat : -
Támadó varázslat : varázslatkörben: ősi tűzvihar (-2751 ép., -50 támadás) és/vagy lángorkán és/vagy lángtenger (kettő varázslatot lő a körben)
közelharcikörben: lángorkán és ősi tűzvihar (-2751 ép., -50 támadás) és armageddon
Lőfegyver fázis : -
Spec képesség : -
Komponens / Kincs : -
Egyéb : fizikai sebezhetőség: 30 %, halál alapú varázslat nem hat rá, tűz alapú varázslat nem hat rá, hideg alapú varázslatokra érzékeny, immúnis a vérfürdőre