MÁGIAFALÓ (#203 VARÁZSLAT)
Ezzel a varázslattal megidézhetsz a Mágia létsíkjáról egy idegen lényt, egy mágiafalót, és segítségével elszívhatod a környéken táborozó kalandozók varázspontjának egy részét, hogy te azt megkapd. A varázslat elmondásához 12 VP és egy szvó ektoplazma szükséges, csalétekként a mágiafaló számára. A varázslatot nem használhatod épületben, és bizonyos védett helyekre a mágiafaló képtelen behatolni.

2014.11.06.
- Mágiafaló varázslattal egy karaktertől egy táborozása alatt csak egyszer lehet varázspontot szívni.A közkedvelt pszi regeneráció varázspont szívó megfelelője, még egy varázslat, amely szerencsétlen Chara-din papokat közutálat tárgyává teszi. A varázslattal most már csakis a szabadban tartózkodóktól tudsz varázspontot szívni, tehát akár labirintusban, akár Fény Szentélyében, akár arénában, akár más épületben tartózkodókra nem hat. Minden egyes áldozattól maximum a varázspontjának 10%-kát tudod elszívni. Nyilván a varázslatot célszerű frekventáltan látogatott csatamezősorok közelében, szent tölgyön illetve nekrofunon alkalmazni. A varázslat anyagi komponense egy szvó ektoplazma.
Figyelmeztetés: a varázslat használatakor minden áldozat megtudja a neved! Tehát előfordulhat, hogy az elkövetkezendő fordulóidban valamiféle ellencsapás célpontja leszel a károsultaktól.

[ forrás: Alanori Krónika ]


Típus:
teológia
Chara-Din
Szféra: -
Mentő:
Hatóidő:
azonnali
Hatás:
használója elszívja a környékén táborozó kalandozók varázspontjának egy részét
Egyéb:
Max. hatásfok:
0
Használata:
V 203
TVP költség:
5
VP/PP költség:
12
Anyagi komponens: