PSZI-REGENERÁCIÓ (#66 VARÁZSLAT)
A pszi-regeneráció egy igen hasznos képesség, amellyel a környéken tartózkodó kalandozók életenergiájának egy részét saját sebeid regenerálására fordíthatod. A P 66 parancs kiadásakor a veled azonos mezőn levő összes kalandozó elveszíti aktuális életpontjainak 5-10%-át (pszi szakértelmedtől függ, hogy mennyit), és az így nyert összes életpontot te megkapod (de nem mehetsz max. életerő fölé). Ennek a képességnek a használata 12 pszi pontba kerül. Főként frekventált helyeken (város, varázslóház, stb.) érdemes alkalmazni. Labirintusokban nincs semmilyen hatása. Nagyon vigyázz, hogy mikor használod e képességet, ugyanis mindenki tudni fogja, hogy te voltál!Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a csatorna túloldalán a pszi-regeneráció a leghatékonyabb gyógyulási módszer: beteleportálok az arénára, és használata után max. ép-re gyógyulok.

A pszi-regeneráció használatakor ugyanis mindenki, aki az adott mezőn (beleértve az ott lévő épületekben és labirintusokban tartózkodókat) tartózkodik, és legalább 20 ép-je van, veszít 5-10%-kot, és ezt a regenerálódó megkapja. A százalék a pszi szakértelemtől függ, 4-es pszitől 6%, 7-estől 7%, és így tovább, 16-os szinten éri el maximális hatásfokát.

A képesség egyetlen hátránya, hogy a károsultak megtudják, ki regenerált rajtuk, így szabadon mérhetnek ellencsapást. A képesség bizonyos esetekben túl erősnek is bizonyult, így aztán sorra le lett tiltva a fogadó, a Fény Szentélye és még néhány más épület. Bizony könnyen előfordulhat, hogy az Aréna lesz a következő védett hely.

[ forrás: Alanori Krónika ]


Típus:
pszi
Szféra: -
Mentő:
Hatóidő:
azonnali
Hatás:
a környéken tartózkodó kalandozók életenergiájának egy részét saját sebeid regenerálására fordítod
Egyéb:
Max. hatásfok:
0
Használata:
P 66
TVP költség:
5
VP/PP költség:
12
Anyagi komponens:
-