FÉNYSZARV (2122. TÁRGY)
Mindig tudtad, hogy Napsörény szarva jó lesz valamire. Forgattad, nézegetted, de nem jöttél rá, mit is lehetne vele kezdeni. Magad sem tudod miért, de egyszer úgy döntöttél, hogy a füledhez teszed azt. Halk, kivehetetlen suttogást hallottál a szarv mélyéről. Tovább vizsgálva a szarvat érdekes dologra jöttél rá, Olyan helyen van csak ez a jelenség, ahol valamikor sokan veszették életüket. Valahogy fel kell erősítened a hangokat! A szarv végén, ahol eltávolították azt a nemes lény fejéről, kis mélyedés található. Rövid gondolkodás után eszedbe jut, hogy talán egy kis tengerszín smaragd beleillene. Ha el akarod készíteni a Fényszarvat, a két megjelölt tárgyra, a varázstárgy készítés varázslatra és 30 TVP-nyi időre van szükséged. A Fényszarv használatához (H 2122), el kell költened 10 varázspontot és 2 TVP-t, ekkor képes leszel kapcsolatba lépni a jó szellemekkel, és megérted azok suttogását, információkat kaphatsz általad nem ismert lényekről vagy tárgyakról. (Hatása megegyezik a beszéd holtakkal varázslattal, de ennek használatához nem szükséges csatamezőn tartózkodnod.) Vigyázz, a jó szellemek megérintik majd lelkedet, így minden használatnál két jóságpontot kapsz majd! A szellemekkel való kapcsolattartás nagyon kimerítő számodra, így fordulónként csak egyszer vagy rá képes.

2014.11.06.
- A fényszarv (2122. tárgy) használatához nem szükséges csatamező, a költsége 2 TVP-re csökkent. Továbbra is csak fordulónként egyszer lehet használni.

2016.04.01.
- Megváltoztattunk a beszéd holtakkal (17. varázslat) és a fényszarv (2122. tárgy) működését. El akarjuk kerülni azt, hogy a fejlesztés alatt álló információk így kiszávorgjanak, ezért mostantól ezek csak azokat az infókat adhatják meg, amit Hynshiuke Osuki (6101), vagy Rilly Zunna (6105) NJK-k ismernek. Lehet nekik infókat átadni, jutalmat is adnak érte már a bekerülésük óta. Így, ha egy infót valaki meg akar osztani, akkor csak át kell adnia valamelyik NJK-nak, és onnan kezdve a holtak és szellemek is ismerni fogják. Az eddig megszerzett, létsíkos informácikókat töröltük minden karaktertől és a tudástárból is.


Készítési költség : 30 TVP
Súly : 0.25
Eladási ár : 440 ap
Vételi ár : 1320 ap

Miből készíthető/nyerhető ki:
Mi kell a készítéséhez:
Minek a feltalálásához 
készítéséhez kell :
-