NERUB TÖRZSFŐ (7267. SZÖRNY)
A Vadon minden erdőségének saját ura van, aki uralkodik nem csak a nerubok, de a dzsungel minden lakója, vagy látogatója felett is. Természetesen a törzsfőt nem lehet a főnökök mércéjével mérni, hatalmát nem a neruboktól kapja, ezért népe nem is foszthatja meg tőle. Esze és harci tudása segítségével küzdötte fel magát a mostani pozíciójába, amit akármelyik trónkövetelővel szemben biztosan meg is tud védeni. A Tűzvihar elvonulta után öt törzsfő gyűjtötte össze a nerubokat, emelte fel őket a névtelenség homályából, és vezette be őket az üszkös fák közé, hogy birodalmat építsenek fel velük az óelfek világának romjain. A fősámán mellett a törzsfő az egyetlen nerub, aki bármelyik területre büntetlenül bemehet, anélkül hogy a helybéliek azonnal megölnék, és felfalnák. Ha egy kisebb erdőterület törzsfőjével találkozol, talán győzelmet arathatsz felette, de óvva intelek az Ötöktől!

*Neves változata: Fadabama.


Szint : 88
TP : 100883
Védettség : 290-290-290
Életerő : 13301-14800
Támadás : 310
Sebzés : 10x 40d10+30

Védő varázslat : örvénykerítés
Támadó varázslat : -
Lőfegyver fázis : -
Spec képesség : -9 erő forduló végéig
Komponens / Kincs : 1 nerub szemfog, 4-5 csonttű, 1 nerub fúvócső (nem fix), 1 óelf csontjogar (nem fix), 1 nerub hasító (nem fix)
Egyéb : tűz alapú varázslatokra érzékeny, immúnis a halálvarázslatra, immúnis az armageddonra, immúnis a ryuku átokvarázsra, immúnis az istenítéletre
Régió : Kiégett Föld
Tereptipus : Sűrű erdő, Ritka erdő