HOTAMOPA (7253. SZÖRNY)
Mi nyugodtan tekinthetjük a nerubok fővárosának is Therethzitherethiot, a legnagyobb déli dzsungel közepén lévő romvárost, de ők nem tekintik annak. Ez a város már akkor is létezett, mikor az óelfek megtelepedtek itt, és persze most is létezik, miután a Tűzvihar mindent elpusztított. Mondják, hogy az óelfek nevezték el így egy különös falfelirat kapcsán, de persze ezt senki sem tudja megerősíteni, de mindegy is. Hotamopa ennek a városnak, és a körülötte elterülő gigantikus méretű erdőségnek az uralkodója. Állítólag túl sokat foglalkozik a romokkal, többet, mint kellene, és túlontúl keveset törődik a népével. Azt is mondják, hogy van egy-két különleges kütyüje, amit az óidők hagyatékában talált. Amúgy Hotamopa eredetileg egyszerű cselvető volt, és közvetlenül azután vált az Ötök tagjává, hogy tett egy felfedező körutat odalenn Therethzitherethio titkos katakombáiban.

*A nerub cselvető neves változata.


Szint : 83
TP : 90345
Védettség : 315-315-315
Életerő : 9001-9900
Támadás : 300
Sebzés : 4x 30d15+50

Védő varázslat : fürgülés
Támadó varázslat : szerencsétlenség és háló és vakító fény II
Lőfegyver fázis : -
Spec képesség : ?
Komponens / Kincs : 26 madártoll, 8 fokhagyma, 6 varányszem, 3 tűzbimbó, 1 nerub fúvócső, 1 nerub szemfog, 1 moa kémlelő, 1 moa kulcsmásoló, szereztél 3 csonttűt
9 tinta, 3 varányszem, 4 dorony tüdő, egy sullár hólyag, ezenkívül 1 nerub szemfog, Szereztél 3 csonttűt
Szerzeményed: 11 madártoll, 3 spiritusz, 3 nothar bogyó és egy zöld üveg, ezenkívül 1 nerub szemfog és 1 moa szemlencse. Szereztél 3 csonttűt.
65 arany, 1 szvó-ektoplazma és 3 Thargodan esszencia, ezenkívül 1 nerub szemfog és 1 moa kulcsmásoló. Szereztél 3 csonttűt
bukkantál: 4 vízionár szem, 2 teriád méreg, 22 madártoll és egy rubin fejék, ezenkívül 1 nerub fúvócső és 1 nerub szemfog. Szereztél 4 csonttűt.
zsákmány 9 spiritusz, egy teriád kobak, 8 varányszem és egy térdeplő tülök, ezenkívül 1 nerub szemfog, 1 moa szemlencse és 1 moa kulcsmásoló, Szereztél 4 csonttűt.
A zsákmány 2 gyöngysor 4 púderkő és 4 Thargodan esszencia, ezenkívül 1 nerub fúvócső, 1 nerub szemfog és 1 moa kémlelő. Szereztél 4 csonttűt.
3 szvó-ektoplazma egy remák szív, 15 arany és egy fűszertartó, ezenkívül 1 nerub szemfog, 1 moa szemlencse és 1 moa kulcsmásoló, Szereztél 3 csonttűt
5 anguaxin váladék és egy gyöngysor, ezenkívül 1 nerub fúvócső, 1 nerub szemfog 1 moa kémlelő és 1 moa kulcsmásoló Szereztél 3 csonttűt
bukkantál: 2 kaktuszbogyó, 2 fokhagyma, egy lidércesszencia és egy smaragd orrkarika, ezenkívül 1 nerub szemfog, 1 moa szemlencse 1 moa kémlelő és 1 moa kulcsmásoló Szereztél 3 csonttűt.
4 toxyl, 2 purifikátor háj, egy áldott kő és egy rókafarok, ezenkívül 1 nerub szemfog és 1 moa szemlencse Szereztél 3 csonttűt.
Egyéb : ?
Régió : Kiégett Föld
Tereptipus : Sűrű erdő