ÁRNYTÜNDÉR CSONTVÁZ (629. SZÖRNY)
Bár az árnytündérek többnyire kimaradtak a három ősi nemzet csatározásaiból, mégis elkerülhetetlen volt, hogy néhány háborút az ő földjükön vívjanak meg. Ezenkívül a végső felvonásban elszabadult triklem drakolderek teljes harci dühvel végigvonultak sötét földjeiken, mindenhol pusztítást és fertőt hagyva maguk után. Bár az árnytündéreket a még a halál mivoltát is megtagadó makacsság megölhetetlenné teszi, a triklem drakolderek megtalálták a módját, hogy megmutassák, az ő hatalmuk még ezt is képes keresztülhágni. Ennek következtében árnytündérek hada kényszerült hosszabb-rövidebb időre a túlvilág pokolszerű körülményei közé. De úgy néz ki, Leah befolyása nem volt elég az ott tartásukra, elgyötört testük előbb-utóbb visszatért az anyagi létsíkra. Kilátástalanná vált az életük, csak a bosszú- és gyilkolásvágy hajtja őket. A vámpirizációra immúnisak.

2014.12.10.
- A felújított halotthívással hívható szörnyek közül nem mind volt jól paraméterezve. Javítottuk, minden halotthívott szörny idomítható valamire. Ezzel egyidőben a bámulatos zombi teherbírása nőtt, míg az árnytündér csontvázé csökkent. A következő helyeken érdemes próbálkozni (akár többször is) a halotthívással: friss. ősi, Thargodan és drakolder csatamező, elhagyatott ház, tómélyi barlang és téridő hasadék.


Szint : 50
TP : 23969
Védettség : 88-88-88
Életerő : 3201-3490
Támadás : 90
Sebzés : 2x 16d19+90

Védő varázslat : elektromos pajzs
Támadó varázslat : sötét rítus
Lőfegyver fázis : jeget lehel
Spec képesség : -6 minden tulajdonságra kör végéig
Komponens / Kincs : -
Egyéb : mágiaérzékenység: 160 %, fizikai sebezhetőség: 65 %, immúnis a vámpirizációra, immúnis az izomernyesztésre, immúnis a kiszáradásra
Régió : Árnytündér, Bo'adhun, Kyorg, Esthar
Tereptipus : Csatamező