TŰZREINKARNÁTOR (7719. SZÖRNY)
A tűzreinkarnátor is a főnixek egyik fajtája. A nevének eredete ismeretlen számodra, de az egyik teória az, hogy a tűzreinkarnátorok azok, amik biztosítják a főnixek halhatatlanságát. A másik teória szerint képesek bármilyen lényt reinkarnálni, azaz szellemét másik testben újraéleszteni, amennyiben a környéken elég energiájú mágikus tűz lobog. Ilyen pedig többnyire csak a Tűz síkján található, de néhány speciális esetben máshol is előfordult már, pl. a Világégés után közvetlenül Ghallán. Te azonban nem láttad még, hogy egy tűzreinkarnátor bárkit is feltámasztott volna. Persze a többi főnixhez hasonlóan ő is képes feltámadni. A legendák szerint van olyan tárgy, ami képes elvenni a főnixek feltámadás képességét. Az is nyilvánvaló, hogy ez nem lehet ghallai tárgy, hiszen akkor az Iszonyat Citadellájában már régen nem élhetne Ekhnagorhu. Visszatérve azonban a tűzreinkarnátorra, feltámasztani még nem láttad, de igen csak pusztító tüzeket tud megidézni, ami ellen nem védenek a hagyományos tűzvédelmek. Néha rövid időre képes arra is, hogy teljesen egy lobogó láng alakját vegye fel, ekkor az ütéseid ártalmatlanul átsuhannak rajta. Még ezeken kívül is tartogat némi meglepetést, szóval inkább ne harcolj vele! Szerencsére a békésebb főnixek közé tartozik.


Szint : 213
TP : 520000
Védettség : 805-805-805
Életerő : 91001-100000
Támadás : 805
Sebzés : 3x 40d49+1000
5x 20d49+700
5x 20d49+700

Védő varázslat : -
Támadó varázslat : varázslatkörben: lángtenger és/vagy ősi tűzvihar {-2745 ép., -50 támadás) (három varázslatot lő a körben, lehet azonos is)
közelharcikörben: ősi tűzvihar {-2745 ép., -50 támadás)
Lőfegyver fázis : ?
Spec képesség : tűz csata alatt a kezéből, DEM-ezik
Komponens / Kincs : -
Egyéb : tűz alapú varázslat nem hat rá, hideg alapú varázslatokra érzékeny, immúnis a holtak szava varázslatra, immúnis a nagyobb halálvarázslatra