ÁLLATVÉDELEM II (#417 VARÁZSLAT)
Ha valaki olyan sok időt tölt a befogott szörnyeivel, és olyan mélyreható ismeretekkel rendelkezik már a szörnyidomítás területén, mint te, akkor van csak esély elérni a nagyobb állatvédelem által megkövetelt tudásszintet. Ennek a ráolvasásnak a lényege nem egy újfajta védőburok, ami az állataid azonnali halálát okozó esetleg hatások ellen véd, hanem maga a kapcsolat, ami köztetek kialakul. A bűbáj egy láthatatlan, és mások számára érzékelhetetlen kapcsot hoz létre közted, és a befogott lényeid között, ezért tudod a halálukat megakadályozni. A formula újítása, hogy nem szükséges újra és újra elmondanod, alapértelmezés szerint a V 417 parancs hatására mindenkor megújítod majd, ha egy hatás kivédésekor meggyengül ez a bizonyos kapcsolat. A varázslat elmondása egyébiránt 100 VP- be, és 5 TVP-be kerül, és az anyagi komponense két árvalányhaj. A megújítás csak akkor történik meg, ha rendelkezésedre áll a 100 VP (varázskövet vagy mást ilyenkor nem tudsz törni). Fontos tudnod, hogy az állatvédelem II varázslat felülírja az állatvédelem I varázslatot, és fordítva!

2014.06.05.
- Az állatvédelem II. varázslatot módosítottuk, hogy pontosan úgy működjön, mint a méregsemlegesítés. Ennek következtében most már fejleszti a taumaturgiát.

2014.07.28.
- A méregsemlegesítés és állatvédelem II. varázslat megújtásának mechanizmusa olyan lett, mint az áldomás/vámpirizációé. Ez azzal jár, hogy nem fejleszt tulajdonságot A mágia szeretete KT-képességgel, amikor 0 TVP-ért megújítják őket.

Típus:
taumaturgia, maradandó
Szféra: -
Mentő:
Hatóidő:
permanens
Hatás:
használója állatait megvédi a vadítás és halál szava varázslatoktól
Egyéb:
Max. hatásfok:
0
Min. taumaturgia:
?
Használata:
V, VV
TVP költség:
5
VP/PP költség:
100
Anyagi komponens: