TÁRGYÉSZLELÉS (#135 VARÁZSLAT)
Ez a varázslat a harmadik szem továbbfejlesztett változata. Hatása egy teljes körön át tart, és ha egy mezőre rálépsz, és azon eldobva vagy elrejtve megtalálható egy általad keresett tárgy, azt automatikusan felveszed (függetlenül a mennyiségüktől és a GYJ parancstól). Az elrejtett tárgyak esetén a megtalálás esélye nem száz százalék! A varázslatot a V 135 {tárgy} parancs kiadásával aktiválhatod, 15 TVP-ért és 35 VP-ért. A tárgyészlelés lakott területen nem működik.Ha mozgás közben a 2. paraméternek megadott tárgy megtalálható elrejtve az adott mezőn, akkor a tárgyat automatikusan megtalálod és felveszed, akár az összeset. A siker esélye 40%+szint. A varázslat a rajtad lévő, kör végéig tartó varázslatok közé kerül, amelyekből egyszerre 10 lahet rajtad. Egy körben több különböző tárgyra is adhatsz ki tárgyészlelést.
Azt hiszem, hogy ez a varázslat eléggé lutri, igazán csak akkor lehet jól használni, ha kapsz valamilyen fülest. A gyakran használt elrejtőhelyen, a városban nem működik. Vannak tárgyak, amelyeket ilyen vagy olyan okból a játékosok gyakran elrejtenek két forduló között (ilyen pl. az orgyilkos tőr nyugatabbra), talán ilyen tárgyakra legcélszerűbb használni a varázslatot.

[ forrás: Alanori Krónika ]


Típus:
teológia
Sheran, Tharr, Raia, Fairlight, Elenios, Chara-Din
Szféra: -
Mentő:
Hatóidő:
kör végéig
Hatás:
ha egy mezőre rálépsz, és azon eldobva vagy elrejtve megtalálható egy általad keresett tárgy, azt automatikusan felveszed
Egyéb:
Max. hatásfok:
0
Használata:
V 135 {tárgy}
TVP költség:
15
VP/PP költség:
35
Anyagi komponens:
-