INSTABIL SZINGULARITÁS (#129 VARÁZSLAT)
?

*A varázslattal nem lehet tulajdonságot 250 fölé mövelni.Az instabil szingularitás eredetileg egy csakis szörnyek által használható varázslatnak volt tervezve, amely, megcserélve egy kalandozó két véletlenszerűen választott tulajdonságát, kétszer megfontolandóvá teszi, hogy vajon megtámadjuk-e azt a szörnyet még egyszer. Elég kellemetlen volt például, amikor valakinek az 50 fölötti szerencséje megcserélődött a 30-as egészségével, és attól kezdve minden varázslat ellen elrontotta a mentődobását a Thargodan csatamezőn.
Persze, a játékosok itt is megtalálták a kiskaput, vagyis hogy hogyan fordíthatnák a varázslatot a saját javukra. Pl. az erőt KT képességgel gyorsan növelve, majd a megnövelt erőt átcseréltetve egy másik tulajdonságra (persze ez sok próbálkozásba került), majd az erőt újra györsan növelve kellemes előnyt lehetett szerezni.
Hogy ne lehessen visszaélni többet vele, a varázslatot megváltoztattuk úgy, hogy a varázslat a legmagasabb tulajdonságról rak át kettőt a legalacsonyabra. Ja, még a teljesség kedvéért leírom, hogy az anyagi komponens egy Thargodan esszencia, de valószínűleg ebben a formájában már nemigen használják, csak a praglonc vált még rettenthetetlenebb ellenféllé.

[ forrás: Alanori Krónika ]


Típus:
taumaturgia, támadó
Szféra: -
Mentő:
Hatóidő:
azonnali
Hatás:
a legmagasabb tulajdonságról átrak kettőt a legalacsonyabbra
Egyéb:
Max. hatásfok:
0
Min. taumaturgia:
22
Ára:
4200 arany
Használata:
automatikus (TV, FTV)
TVP költség:
0
VP/PP költség:
50
Anyagi komponens: