Sellők városa (8. kaland)

[142,64] Nocsak! Mikor közelebb mégy az elf kósza házához, látod, hogy vendége van. Beköszönsz. Hmm. Valahonnan nagyon ismerős a fickó! - gondolod, aztán hirtelen beugrik. Hiszen ez a mesterharcos a Csatorna túlpartjáról! Beszélgettek kicsit, és az úszómester elmondja, hogy még mindig a sellővárost keresi, és egyben érdeklődik, hogy haladsz a víziharc terén. Persze dicsekszel, és bizonygatod, hogy nálad ügyesebb búvár nincs kerek e világon.
- Az jó, mert expedíciót szervezek az északi tengerben, egyenest a sellők városába! Ha érzel magadban elegendő elszántságot, keríts egy kifejezetten víz alatti harcra való fegyvert, tanuld meg a vízlégzés igéjét, és gyere el az északi, Nagy Natali Kőhöz. Hozd el néhány társadat is. Ajánlom, hogy alaposan készüljetek fel, mert kezdőkkel nem indulok útra. Legyetek legalább hárman, ne sokkal többen, ennyien talán még nem keltjük fel a tenger nagyragadozóinak figyelmét. Még pontosítod a találkozó helyét, aztán máris menni készülsz, és magadban már a víz alatti kaland részleteit tervezgeted. (8. többszemélyes kaland, 60 TVP szükséges hozzá, innen keletre 12, északra 183 mérföldre teljesítheted.)

Régió: Kelet.
Küldetés helye: [142,64].
Teljesítés helye: [146,3].
Megjegyzés: a feladat végrehajtásához szükséges: 60 TVP, minimum 3 fő, vízlégzés varázslat.

Követelmények, feladatok, ellenfelek:
- fejenként egy vízi fegyver birtoklása (hiánya esetén adott karakter nem vehet részt a kalandban),
- egyéni víziharc szakértelem próba: 11 kevés, 12 elég,
- vízlégzés varázslat ismerete (a karakter automatikusan elmondja magára, figyelem a vízlégzésnek halcsont a komponense!),
- 5 sellő őrszem,
- 3 sellő őrszem, 1 hidra.

Jutalom:
A 167. labirintus térképe.