LOVAGI TÁBOR (624. TÁRGY)
Raia nem csak angyalai, hanem legnemesebb pap-lovagjai számára is kitűzte feladatul a Sötét Föld megtisztítását. Így aztán a dimenziókapu közelében megtalálod a lovagi tábort, ahonnét Sir Rasolphius vezetésével a csapásokat vezetik a Thargodan hordák és még sötétebb teremtmények ellen. A lovagrend meleg szívvel látja a Sötét Földre érkező Raia és Elenios hívőket, és feladatokkal látja el őket. A lovagi tábor meglátogatásához 5 TVP árán a BE 624 parancsot add ki. És vigyázz, nehogy 10-es agresszióval lépj be! Mivel Sir Rasolphius eléggé elfoglalt, ezért egy körben legfeljebb egyszer tud fogadni téged.

*BE 624
Ha hozol 3 vagy esetleg 5 Thargodan esszenciát, illő jutalomban részesülsz. És ha a sötét poklok még ocsmányabb teremtményeivel sikerül végezned valami csodával határos módon, és hozol számomra bizonyítékkép 3 rémplazmát vagy 3 lélekesszenciát, nagyhatalmú papi varázslatot tanulhatsz, vagy esetleg más ajándékot is kaphatsz. Bár tudom, hogy a feladatokat nem a jutalomért, hanem a jóság iránti elkötelezettségedért fogod végrehajtani. Sok szerencsét, barátom! [Ha a fenti tárgyak valamelyikét akarod a lovagnak leadni, akkor a BE 624 parancsot add ki.]

Amennyiben a fent kért tárgyak közül mindegyik tételt kétszer leszállítod a lovagnak, megjutalmaz egy Démonölővel.

3 Thargodan esszenciáért 100 vp-t kapsz
5 Thargodan esszenciáért 200 vp-t kapsz
Rémplazmákért, lélekesszenciákért max. ép-be gyógyítanak, vagy 1-2 szent jogart adnak, vagy megtanitanak egyet az alábbi varázslatok közül:

Solisar aurája
Energiaspirál
Fénypajzs

Az első körben biztosan tanítanak egy varázslatot. Nem feltétlen muszáj teljes köröket vinni, de nyilván csak a teljes körökkel érdemelhető ki a Raia szent lovagja cím és a Démonölő. A Démonölő megszerzése után is vihetők be targyak, es megszerezhetők a hiányzó varázslatok is.


Súly : -
Eladási ár : 0 ap
Vételi ár : 0 ap

Miből készíthető/nyerhető ki:
-
Mi kell a készítéséhez:
-
Minek a feltalálásához 
készítéséhez kell :
-