ORK CSODASZER (1228. TÁRGY)
Egy fiolát tartasz a kezedben, valamilyen ismeretlen rendeltetésű folyadékkal a belsejében. Valószínűleg egy ork sámán műve lehet a benne lévő zöldes folyadék. Egy kicsi már hiányzik is az üvegből, valószínűleg az az ork kortyolt belőle, amelyik megtámadott. Na de legalább a maradék megvan! Vajon milyen hatással lenne a te szervezetedre, ha meginnád? Vajon elég bátor vagy-e ahhoz, hogy kipróbáld? (Ha egyszerre többet szeretnél elfogyasztani, adj meg második paramétert is a H parancsnak, a következőképpen: H 1228 (mennyiség).)

*A karakter a szintjétől függően tud felhajtani az italból szint/8 darabot, min. 1-et, max. 5-öt. Használata 2 TVP-be kerül felhajtott darabonként és 1-2 plusz támadást ad (darabonként).

h 1228 15 használod az 1228. tárgyat
Leöntöd a torkodon 5 ork fiola tartalmát. A csodaszer rögtön hat: +8 támadás a forduló végéig. A szádhoz emeled a következő ork csodaszert, de kellemetlen illata miatt képtelen vagy többet meginni. Majd inkább a következő fordulódban, ha megnyugodott már kicsit a gyomrod! [10 pontot használtál fel, van még ...]Súly : 0.05
Eladási ár : 18 ap
Vételi ár : 54 ap

Miből készíthető/nyerhető ki:
Mi kell a készítéséhez:
-
Minek a feltalálásához 
készítéséhez kell :