HANDASTYE CSONTÚR (7398. SZÖRNY)
Handastye a nekromancia egyik nagy tudású, ha épp nem a legnagyobb tudású mestere volt az óelfek között. Persze a többségében természethívő fajtársai mindig tartottak tőle, és eléggé kiközösítették. A nekromantát azonban ez cseppet sem érdekelte. Elvonultan élt, távol a többiek fakoronába épített palotáitól, az óidők kazamatáiban. Mikor aztán Világégés elérkezett Handastye a maga javára akarta fordítani az odafenn tomboló termomágikus vihart, és bizony ehhez meg is voltak a megfelelő eszközei. Egyetlen porszem került csupán a gépezetbe, mégpedig, hogy nem volt elegendő ideje felkészülni. A Tűzvihar túl hirtelen csapott le az Erdővárosra, és a szentségtelen rituálé még nem fejeződött be. Az ő teste ugyanúgy elhamvadt, ahogyan a többieké, azonban a lelkét sikerült megmentenie. Talán ő az egyetlen a kísértetvárosban, aki pontosan tisztában van létezésének mibenlétével, és egyáltalán nem bánja, hogy így alakult. Nekromágikus kísérleteit ott folytatja, ahol egykor abbahagyta, és hatalma a halála óta csak még nagyobbra nőtt. Benned sem fog mást látni, mint elpusztítandó halandót, és kísérleti alanyt, ezért jobb, ha kitérsz az útjából. Csak direkt T paranccsal támadod meg.

2014.04.22.
- A Handastye csontúrnak megjavítottuk a csontfalás képességét. Most már működni fog nála. Az adamantit bőr véd a képesség ellen.


Szint : 89
TP : 103212
Védettség : 280-280-280
Életerő : 9001-10000
Támadás : 350
Sebzés : 1x 10d100+700

Védő varázslat : lidércidézés
Támadó varázslat : varázslatkörben: kyorg rítus és nekromanta ölelés és fekete energia
közelharci körben: kyorg rítus és nekromanta ölelés (háromszor lövi a körben)
Lőfegyver fázis : halálkiáltás
Spec képesség : kritikus ütés, csontfalás ?
Komponens / Kincs : 2 lélekesszencia
Egyéb : FT-vel támadható, fizikai sebezhetőség: 50 %, hideg alapú varázslat nem hat rá, istenítélet varázslatra érzékeny, immúnis a sivatagi vihar II varázslatra
Régió : Kiégett Föld