NEGÁTOR (7346. SZÖRNY)
Az istenekre! Mit keres ezen az ocsmány helyen egy ilyen aranyos, tündi-bündi, pirinyó kismadárka? - ámulsz el önkéntelenül, mikor meglátod a negátort. Mert bizony annak látszik: egy szeretetre és csodálatra érdemes, csodaszép kis lénynek. Mint egy tiritarka színes dözmöng, csak egy valamivel nagyobb változatban. Hosszú, hegyes csőre akárha a nektártól duzzadó virágkelyhek kiürítésére fejlődött volna ki... Azt ajánlom, ne dőlj be a látszatnak! Az a tény, hogy ez a kismadár ezen a helyen életben maradhatott, máris elegendő ok a gyanakvásra. Persze, ha mindenáron véget akarsz vetni földi pályafutásodnak, csak bátran! Támadd csak meg! Én szóltam.


Szint : 80
TP : 82999
Védettség : 200-200-200
Életerő : 8001-8555
Támadás : 240
Sebzés : 20x 10d15+40

Védő varázslat : -
Támadó varázslat : varázslat körben: dezintegráció és/vagy hangcsapás és/vagy nerub átok és/vagy hatalom szava II (három varázslatot lő a körben, lehet azonos is)
közelharci körben: dezintegráció és/vagy nekromanta ölelés és/vagy nerub átok és/vagy hangcsapás (öt varázslatot lő a körben, lehet azonos is)
Lőfegyver fázis : rikácsol
Spec képesség : -
Komponens / Kincs : 2 negátortoll, 1 negatív esszencia (nem fix)
Egyéb : rikácsolásának semlegesítéséhez 45-ös zene kevés, 50 elég, pontosabb adat nem ismert, nerub átok: -10 támadás, védekezés és szerencse
Régió : Kiégett Föld