SZIRÁNUSZ DIPLOMATA (7335. SZÖRNY)
Egy sziránusz, aki kapcsolatba akar lépni veled, amint észrevesz. Nevetséges, úszóhártyás kezével hívogat, integet, mutogat, és közben az az érzésed, hogy valami ismeretlen pszionikus módszerrel be szeretne hatolni az elmédbe. Természetesen nem hagyhatod, hogy ezt megtegye, de azért a kíváncsiság nagy úr. Nem feltétlenül muszáj halomra ölnöd a diplomatákat, hiszen, mint azt az elnevezésből is kitalálhattad, a tavak népe őket jelölte ki arra, hogy a világ más lényeivel békés kapcsolatot igyekezzenek kialakítani. Sokak szerint ez gyakorlatilag a száműzetést, és a halált jelenti, hiszen a vadonban élő népségek egyike sem akar semmiféle diplomatát, hacsak nem ebédre. Ha harcra kerül sor, a diplomata kiemelkedő mentális képességeit fogja elsősorban kamatoztatni, a közelharcban viszonylag gyengén muzsikál.

*Neves változata: Pompous.


Szint : 74
TP : 73456
Védettség : 170-170-170
Életerő : 8001-9000
Támadás : 150
Sebzés : 4x 20d19+240

Védő varázslat : védekező pszi
Támadó varázslat : varázslat körben: teljes őrület és\vagy az agy kifacsarása és/vagy agybénítás II és/vagy fehérállomány roncsolása (három varázslatot lő a körben, lehet azonos is)
közelharci körben: fehérállomány roncsolása (kétszer lövi a körben)
Lőfegyver fázis : fantomharc
Spec képesség : -
Komponens / Kincs : rnd, 1 sziránusz buborék, 1 pszi kő (nem fix), 1 sziránusz kristály (küldetés megszerzése után nyerhető ki, valószínűség: 50 %)
Egyéb : fantomharc: ha elrontod a mentődobást, az aktuális életpontod 5-10-re csökken
Régió : Kiégett Föld
Tereptipus : Labirintus, Tenger