KABAZUKA (7248. SZÖRNY)
Ghalla minden természeti népe, így a nerubok is hűen őrzik a hagyományaikat, és a tudásukat generációról-generációra adják tovább. Kabazuka a méregmesterek tanítója, nevelője, és nagyrészt nemző atyja is egyben. Talán, ha nem a világvégén, ebben az átláthatatlan erdőségben, hanem mondjuk Roxatban látja meg a napvilágot, hatalmas karriert futhatott volna be, mint a fejvadászok céhmestere. Így azonban csak egy fűszoknyás, rozoga vénséggé lett, aki göcsörtös botjára támaszkodva várja be a személyedben elérkező halált... látszólag. Jobb lesz azonban, ha vigyázol Kabazukával, mert nem véletlen, hogy még a nerub törzsfők is csak halkan és félve ejtik ki a nevét!

*A nerub méregmester neves változata.


Szint : 77
TP : 78989
Védettség : 235-235-235
Életerő : 8501-9400
Támadás : 245
Sebzés : 4x 20d6+40

Védő varázslat : -
Támadó varázslat : varázslat körben: zsugorítás és/vagy a halál szava és/vagy békítés és/vagy nerub átok (három varázslatot lő a körben, lehet azonos is)
közelharci körben: nerub átok
Lőfegyver fázis : rikácsol
Spec képesség : -
Komponens / Kincs : rnd, 1 orvosságos zacskó, 1 Kabazuka gyűrűje (nem fix)
Egyéb : halál alapú varázslat nem hat rá, mérgező varázslat nem hat rá, rikácsolásának semlegesítéséhez 40-es zene kevés, immúnis a vámpirizációra, immúnis az agybénítás III varázslatra
Régió : Kiégett Föld