FERTŐZÖTT ENTITÁS (7074. SZÖRNY)
A pszionikus entitások néha furcsa mutáción mennek keresztül, amely változásnak persze már megint a ghallai halandók isszák meg a levét. Az entitások eredendően nem képesek az anyagi sík dolgainak elfogyasztására, ám a fertőzés megváltoztatja ezt a tényt, és iszonyatos, soha nem csillapodó étvágyat gerjeszt ezekben a szellemlényekben. Minden magára valamit is adó kalandozónak kutya kötelessége elpusztítani a fertőzött entitást, ha szembekerül vele, de ez nem is olyan könnyű feladat, mint hinnéd. Mivel félig az anyagi síkon, de félig a mentáltérben létezik, csak mágikus fegyverrel, és támadó pszi képességekkel lehet kárt tenni benne. A hagyományos varázslatok energiái elenyésznek rajta!


Szint : ?
TP : 23507
Védettség : 220-220-220
Életerő : ?
Támadás : 140
Sebzés : ?

Védő varázslat : energiapajzs
Támadó varázslat : varázslat körben: pukk (kétszer varázsolja a körben)
közelharci körben: pszionikus ragyogás és/vagy fehérállomány roncsolása (kettő varázslatot lő a körben, lehet azonos is)
Lőfegyver fázis : -
Spec képesség : antimágikus aura
Komponens / Kincs : 1 gyémántplazma
Egyéb : mágiaérzékenység: 295 %, mágikusan sebezhető, immúnis a varázslatokra (kivéve pszi)?, immúnis a pusztító végzetre, immúnis a tűzgolyóra, immúnis a bo'adhun csapásra, immúnis a kiszáradásra, immúnisd a ryuku átokvarázsra, immúnis az isteni árokra, immúnis az őstűzre
Régió : Kelet