ELRONTOTT HURKA (4. RECEPT)
Egyszer nagyon régen, egy tanyán jártadban, találkoztál már a hurkatöltés folyamatával. Bizony, ezeken a világtól elzárt helyeken még foglalatoskodnak ilyesmivel. Na de akkor, miért ne próbálnád meg te is. Végy egy magszim belet és mosd ki alaposan. (Ehhez 2 csepp víz elég lesz!) Ezután vagdalj egészen apró darabokra egy kavadu lebenyt, majd jól fűszerezd meg (ehhez 1 fűszerkeverék kell, amit a boltban szerezhetsz be)! Az így kapott masszát a bélbe tölteni nem egyszerű elfoglaltság, de jó szakács lévén, biztosan menni fog. 5 TVP-nyi idő múlva megkérdezheted magadtól: Kész? Ha igen, más sincs hátra, csak megkóstolni. Ha elég ügyes voltál, talán még ízleni is fog, ha azonban akár csak egy ponton is eltértél a recept instrukcióitól, a hurka a szemétbe vándorol! Vagy ha nem akarod kidobni, odaadhatod a szörnyeidnek, azok biztosan szívesen tömik tele a hasukat egy kis laktató potyacsemegével.

*A kör végi étkezest szimulálja, egy fokkal jobban lesznek táplálva a szörnyeid. Ha kör végén még éhes a befogott lényed, akkor forduló végén is eszik.

2014.12.10.
- A főtt étel 10 kajának megfelelő jóllakottságot ad a lefőzésekor és elfogyasztásakor. Minden más főtt étel 5 kajának megfelelőt ad, kivéve az elrontott hurkát, a mákrózsa főzetet, a sziklozug ragut és a borzalmas főzeléket. Ez utóbbiak nem növelik a jóllakottságot, ahogy eddig sem növelték.


Készítési költség : 5 TVP
Mi kell a készítéséhez: