RABLÓPAPRIKÁS (3. RECEPT)
Egy igazi árnymanó-étel ötlete jutott eszedbe! Végy 2 sullár hólyagot, 2 bordacsontot és 10 csepp vízben főzd őket, amíg a csontok, amennyire csak lehet, meg nem puhulnak. Hogy igazán csípős legyen a készülő rablópaprikás, 4 csepp gyenge mérget szórj ekkor a főzetbe. Ne félj, a gyenge méreg ebben a mennyiségben az árnymanókra nincs káros hatással (sajnos másokra igen), ráadásul a bugyogó vízben az állaga is teljesen meg fog változni (kb. 10 TVP-nyi idő alatt). Az így készített étel rögtön fogyasztható, és amellett, hogy felpaprikázza minden érzékedet, hihetetlen bátorsággal ruház fel. Annyival, hogy ha a fordulód hátralevő részében betérsz egy boltba (BE ), vagy egyszerűen csak venni vagy eladni akarsz valamit (VE, EA parancs), meg fogsz próbálni elcsenni valamit a pult alól, vagy a falra lógatott árucikkek közül. Ennek a veszélyes vállalkozásnak a sikerére annál nagyobb esélyed van, minél nagyobb a lopás szakértelmed. [Az étel elkészítéséhez legalább 4-es szintű főzés szakértelemre van szükség.]

*ee 106 111 272 eladod a 106. tárgyat a 111. tárgyat a 272. tárgyat
Eladtál 3 fabontót. 15 aranyat kaptál. Miközben a boltos tesz-vesz, megpróbálkozol a lopással. Egy gyémánt karperec jó lenne! Upsz, megvan! Elégedetten távozol. Eladtál 1 hosszú íjat. 20 aranyat kaptál. Miközben a boltos tesz-vesz, megpróbálkozol a lopással. Egy mágusköpeny jó lenne! Upsz, megvan! Elégedetten távozol. Eladtál 10 aranytűt. 40 aranyat kaptál. Miközben a boltos tesz-vesz, megpróbálkozol a lopással. Egy moa gyöngy jó lenne! Upsz, megvan! Elégedetten távozol.

ea 152 20 eladod a 152. tárgyat 20 darabot
Eladtál 20 vasércet. 40 aranyat kaptál. Miközben a boltos tesz-vesz, megpróbálkozol a lopással. Egy umbatari karkötő jó lenne! Upsz, megvan! Elégedetten távozol.

2014.12.10.
- A főtt étel 10 kajának megfelelő jóllakottságot ad a lefőzésekor és elfogyasztásakor. Minden más főtt étel 5 kajának megfelelőt ad, kivéve az elrontott hurkát, a mákrózsa főzetet, a sziklozug ragut és a borzalmas főzeléket. Ez utóbbiak nem növelik a jóllakottságot, ahogy eddig sem növelték.


Készítési költség : 10 TVP
Mi kell a készítéséhez: