Végy egy tucat
póklábat (minél szőrösebb, annál jobb), hagyd állni egy keveset fűszeres, fokhagymás pácban (ehhez egy csomag
fűszerkeverék és három
fokhagyma szükséges, amihez 5 csepp
ugh mérget is kell adagolj), majd helyezz hatot
Rodger profi üstjének aljára, tetszés szerint tehetsz rá húst vagy gombát (két
kaja), majd a maradék hat póklábat rakd a tetejére. A fokhagymától a póklábak jól összetapadnak, ezért nem kell attól félned, hogy szétesik, amikor néhány percnyi sütés után megfordítod és újabb pár percig sütöd. (A munkálatok összesen 11 TVP-nyi időbe kerülnek). Mikor elkészültél ezzel a ryuku eredetű gasztronómiai érdekességgel (gusztusosnak nem nevezném, de azért nem olyan rossz) megeheted, aminek hatására köröd végéig úgy fogsz mászni, mint pók a falon. Ez azt jelenti, hogy olyan másznivalókra is fel tudsz menni, amikhez nincs meg a szükséges mászás szakértelmed (de a megfelelő mászóeszköz nélkül továbbra sincs esélyed), ill. ha amúgy fel tudnál mászni, mászás szakértelmed 50%-kal magasabbnak számít.